Om oss

När det handlar om kaffe är det nog faktiskt så att de allra flesta är kaffedrickare. Naturligtvis kommer det att vara många som inte dricker det, men det finns något mera som många har gemensamt. Det är kärleken till det som kallas för kaffebröd. Nu behöver du inte vara kaffedrickare för att ta del av allt detta goda och lite söta som många anser sig behöva i livet. När det gäller fikabröd kommer du alltid att göra bäst i att handla detta på ett konditori av den anledningen att det är godare, en bättre kvalitet och normalt sätt mycket färskare än om man köper i en matbutik.

Du kommer naturligtvis att finna både fikabröd och matbröd på alla de stormarknader och livsmedelsbutiker som finns. Detta kan hålla en bra kvalitet och många gånger blir det också billigare för de som vill ta det till jobbet varje dag. Den som bakar och skapar allt fikabröd och matbröd som finns kallas för en konditor. Nu finns dessa i huvudsak på bagerier. De som du hittar på stormarknader och mackar som skapar sitt eget bröd är egentligen aldrig en utbildad konditor.

Vad gillar du för kaffebröd? Dricker du kaffe? Var finner du det godaste kaffebrödet och hur blir du en konditor? Ja, det är precis det du kan läsa om här på elvafika.se. Kanske får du en trevlig stund och kanske blir du sugen på något gott till kaffet. Det är det ingen som vet, men prova att läsa så får du se.